Infobrev 2

Hei

Som dere alle sikkert har fått med dere så er alle skoler i Norge stengt fra kl. 18.00 i dag og foreløpig i to uker. Det betyr at alle skoler er stengt i morgen (fredag). Det vil være mulig å hente elevutstyr på skolen i morgen (fredag).

For foresatte i samfunnskritiske funksjoner, og som derfor må ha barnepass for å kunne utøve sitt arbeid, vil vi opprette et tilbud fra i morgen fredag. Vi viser til de statlige retningslinjene for dette på FIH sine hjemmesider. Dere som er i denne situasjonen må melde oss i kveld (torsdag) innen kl. 21 til:

kjetil.mathisen@ude.oslo.kommune.no

For at vi skal samle færrest mulig individer sammen pga. smittefaren ønsker vi at dette tilbudet kun benyttes ved absolutt behov.

For de som er i denne kategorien vil det gå buss fra Bjerkebanen kl. 08.30 i morgen. Retur med buss fra Refstad skole på Bredtvet vil gå til Bjerke Travbane kl. 13.30 for elever fra 5.-7. og kl. 15.30 for elever fra 1.-4.

Vi kommer med mer informasjon så fort vi har den i hende.

Magnus og resten av ledelsen på Refstad skole